×

Voorkeuzemenu leden
Voorkeuzemenu leden
Logo LKO

Voorkeuzemenu leden

Steun ons

Het LKO is blij met zijn trouwe publiek en de financiële steun van vrienden en donateurs. Wij kunnen ook jóuw hulp goed gebruiken om onze mooie programma's te (kunnen) realiseren.

Word Vriend donateur

Voor een jaarlijks bedrag van minimaal €25 bent je al Vriend van ons orkest. Als Vriend steun je ons orkest. Je krijgt ook tijdig informatie over de komende concerten en korting op de entreekaarten (van de concerten die wij in eigen beheer doen).

 
Wil je ook Vriend worden? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je kunt ook direct je bijdrage overmaken op onze rekening  NL90 TRIO 0788 9465 60 t.n.v. Leiderdorps Kamerorkest o.v.v. "Vriend donatie".
 

Sponsor een concert

Uiteraard behoort ook sponsoring tot de mogelijkheden. Tegenprestaties zijn mogelijk in de vorm van publiciteit en PR of in de vorm van een muzikale bijdrage. Contact hierover verloopt via het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..