×

Voorkeuzemenu leden
Voorkeuzemenu leden
Logo LKO

Voorkeuzemenu leden

Begeleidingen

Orkest nodig? Buiten de 'eigen' concerten is het LKO ook al jaren actief als begeleidingsorkest van zowel grote als kleine koren, in en buiten de regio: een Bachcantate in kleine bezetting, het Requiem van Verdi met 80 musici op het podium en alles wat daar zoal tussenin zit.

Begeleidingen doen we graag omdat het ons de mogelijkheid geeft om repertoire te spelen dat het orkest per definitie niet alleen kan doen en de inkomsten helpen ons de financiën van het orkest gezond te houden. Het is heerlijk om steeds weer te ervaren hoe het enthousiasme en de inzet van koor en orkest elkaar versterken en samen tot iets heel moois kunnen leiden.

Een greep uit de reacties van de regionale pers: "een majestueuze begeleiding door het LKO", "niet alleen het koor levert een vitale prestatie, ook het LKO laat zich van zijn meest bruisende kant horen".

Heb je interesse, neem dan contact op met ons secretariaat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Doe het wel tijdig, want ook wij plannen op langere termijn!